logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den majestætiske kondor bliver sat fri, efter at den er blevet reddet. Se her, hvordan den takker de mennesker, som redede den.

Der er gået adskillige år, siden kondoren med navnet Sayani vendte tilbage til friheden. Redningsfolkene glemmer imidlertid aldrig det øjeblik, hvor Sayani vendte tilbage til naturen.

Kondoren blev fundet i 2012, efter at den havde fået en forgiftning i Catamarca i Argentina. I dette område hænder det desværre ofte, at redningsfolkene finder forgiftede kondorer.

Som det stod i The Dodo i marts 2014 genvandt Sayani sine kræfter i sådan en grad, at den endelig igen kunne sættes ud i friheden.

Fuglen tilbragte 16 måneder i Buenos Aires zoologiske have, hvor den modtog behandling. Endelig oprandt det længe ventede øjeblik.

Den 28. marts 2014 tog redningsfolkene Sayani med til en bjergtop i Catamarca, og sådan opstod den optagelse, som I kan se nedenfor.

Et af vidnerne til begivenheden fortalte senere: "Lige inden den fløj væk, vendte den majestætiske kondor sig om, og kiggede på den gruppe mennesker, der havde passet den, og som stod sammen med et antal journalister, som om den ville takke dem for sin redning."

Det er fantastisk at høre om de mennesker, som gør alt hvad de kan for at redde dyrene. Det er vores pligt og ansvar at sørge for, at dyr ikke lider. Del venligst denne storslåede optagelse med andre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x