logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Andrea Bocelli og Matteo Bocelli optrådte l en direkte udsendelse, hvor alle tilskuerne blev rørt til tårer. Det er noget, du bare skal se!

På det sidste har vi skrevet en del om Andrea Bocellis optrædender sammen med sin søn, Matteo. Når alt kommer til alt, så skaber denne duet noget virkeligt fantastisk og originalt.

Fremragende stemmer og en usædvanlig smuk opsætning er noget af det, som er specielt karakteristisk, når disse to musikere udfører deres numre.

Denne gang optrådte duetten i den amerikanske udgave af programmet Dancing with the Stars. I fællesskab sang de til melodien "Fall on me" fra filmen "Nøddeknækkeren og de fire kongeriger".

I et interview med Billboard, udtrykte Andrea hvor stolt han var over, at Matteo følger den musik, han bærer i sit hjerte. Han fortalte også, at han elsker at optræde med sønnen.

"Matteo blev opfostret på "brød og musik". I gymnasiet lærte han klaverspil på konservatoriet (hvor han nu studerer opera). Opera er hans store passion, og han har allerede gennemført flere store optrædender. Det virker til at han sigter mod at gå i sin fars fodspor, selv om en kunstnerisk karriere består af en lang række forskellige elementer, hvoraf nogle kan være uforudsigelige."

Det er vist ikke nødvendigt at fortælle, at det er endnu en optræden, hvor musikerne er i stand til at bevæge publikum til tårer. Se ubetinget denne usædvanlige optræden. Vi håber, at I vil finde den lige så formidabel som vi.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x