logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den desperate hund løber efter bilen, for ikke at blive efterladt af sine mennesker, men disse viser ingen medfølelse.

Det er svært at forestille sig, at mennesket skulle have en bedre ven end hunde. Det er også svært at forestille sig et stærkere bånd end det, som dannes mellem et dyr og dets menneske.

Det er også derfor, at det ikke er alle mennesker, som er værdige til og fortjener denne enorme kærlighed. Der er masser af eksempler på mennesker, som aldrig burde have haft dyr, og helt sikkert ikke en hund.

Vi ser her et eksempel på sådanne mennesker, her på denne særdeles bevægende optagelse. I bilen sidder en familie, som har efterladt deres hund.

Hunden gør alt hvad den kan, for ikke at blive efterladt. Med opbydelsen af alle sine kræfter løber den efter bilen, men menneskerne i køretøjet viser ingen medfølelse over dyrets adfærd.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Denne triste optagelse blev lavet i Medellín i det nordlige Colombia. Hunden løber en lang distance efter den gule bil. Den vil ikke efterlades. En række personer forsøgte endda, uden held, at standse de, som sad i bilen.

Selv da politiet nåede frem til stedet, insisterede personerne i bilen fortsat på, at det ikke var deres hund. Vi håber, at hunden finder et nyt hjem, hos en familie, som værdsætter dens følelser.

Nogle mennesker fortjener virkeligt ikke den enorme kærlighed, man kan få fra en hund.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x