logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Politiet udsender en advarsel til forældre: På markedet ses en ny type narkotika, som til forveksling minder om slik.

Alle forældres værste mareridt er, når der sker noget dårligt med ungerne. Hos alle forældre ligger det et eller andet sted i baghovedet, at de er bange for, hvad der kan ske med deres børn.

Det er derfor særligt urovækkende, når man læser om nye trusler fra narkotikahandlerne. Særligt når de nye produkter til forveksling minder om uskyldigt slik.

Politiet fra Hapeville i staten Georgia i USA advarer forældre. Den 21. september visiterede politifunktionærer en mand, som udviste en mistænkelig adfærd. I hans taske fandt politiet store mængder narkotika, kontanter samt våben. Manden blev omgående anholdt. Efter en analyse viste det sig, at det, der så ud som uskyldigt slik, i virkeligheden indeholdt narkotika.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Under visitationen af manden fandt politiet indisk cannabis samt piller med kokain, der mindede om bolcher til børn. Der blev også funder slikkepinde, og også disse indeholdt narkotika. Politiet advarer nu forældre og lærere, og opfordrer dem til at tale med de unge om farerne ved indtagelse af narkotika. Det er absolut ikke første tilfælde, hvor narkotika er blevet maskeret som slik.

Eftersom der også eksisterer et udbredt marked for narkotika i Europa, og de trends der ses på lokale markeder hurtigt breder sig til andre dele af verden, kan vi godt regne med, at der også snart ses narkotikaslik hos os. Alle forældre og pædagoger bør derfor være på vagt.

Del venligst denne information med andre!

Kilde: Fox 5

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x