logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

De fleste mennesker tager fejl, når de løser denne test første gang. Hvor mange gange forekommer bogstavet B på denne tegning?

Det er særdeles vigtigt for os at træne vores sanser, og give vores små grå nogle udfordringer, som tvinger dem til at tænke. Det er derfor krydsordsopgaver eller sudoku er så populære, for de er virkeligt gode til at skærpe vores tankevirksomhed.

Takket være sådanne enkle opgaver kan man fastholde sin mentale kondition til en endog meget fremskreden alder.

Og i dag har vi en opgave til jer, som træner opmærksomheden. Den er virkelig svær, men vi håber, at det vil være en fornøjelse for jer at løse opgaven.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

De fleste mennesker, som løser denne opgave første gang, laver desværre fejl. Selve opgaven er særdeles enkel – Man skal tælle, hvor mange gange bogstavet B forekommer på nedenstående tegning. Men bemærk, det skal gøres indenfor 10 sekunder. Held og lykke!

Lykkedes det for jer? Nedenfor præsenterer vi løsningen. De fleste mennesker er ikke i stand til at finde alle bogstaverne på tegningen i løbet af kun 10 sekunder. Del opgaven med dine venner, hvis det lykkedes dig at finde mindst 5 B'er på tegningen!

På tegningen forekommer bogstavet 9 gange!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x