logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En autistisk teenager dumpede til en eksamen i skolen; så sendte læreren forældrene et brev, som har bevæget læsere overalt på Internettet.

Undervisning af en autist kan være en enorm udfordring.

Forældre til autister har ikke kun alle de samme forpligtelser, som normale forældre må opfylde i hverdagen, de har som regel en hel masse supplerende opgaver. De skal også bruge en masse tid på at hjælpe barnet med indlæring og adfærd.

Skolemiljøet er ofte meget stressende for unge, og det bliver endnu værre, hvis eleven har særligt behov for støtte og opmærksomhed.

Den 11-årige Ben Twist har autisme, og for nylig gik han op til den amerikanske adgangsprøve, SAT, på sin skole. Da resultatet kom, viste det sig desværre, at Ben var dumpet. Det var da Bens mor, Gail, modtog et brev fra sønnens lærerinde, som gjorde, at hun fik tårer i øjnene. Hun har nu delt brevets indhold på Twitter, og alle internetbrugerne deler hendes følelser.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da Gail modtog et brev fra skolen, regnede hun med, at hun ville modtage et brev om, hvor meget arbejde Ben fortsat havde for sig. Men Bens lærerinde skrev noget helt andet. I stedet for at koncentrere sig om, at Ben var dumpet til eksamen, besluttede Fru Clarkson at forklare drengen og hans forældre, at den eksamen er noget, som kun vurderer en ganske lille del af Bens færdigheder, og hun ville gerne rose andre aspekter, som ikke blev testet ved prøven.

Læs selv dette smukke brev:

"Kære Ben,

Jeg vil gerne gratulere dig for at have afsluttet sidste del af forberedelsen til SAT-testen og for din holdning i løbet af forberedelserne.

Gil, Lynn, Angela, Steph og Anne har haft et rigtigt godt samarbejde med dig i år, og vi føler, at du har gjort store fremskridt.

Jeg skriver her til dig og dine forældre, for at overdrage resultatet af eksamen.

En særdeles vigtig ting, som jeg ønsker at du forstår, er, at disse tests kun undersøger en ganske lille del af dine færdigheder. Testen er vigtig og du klarede dig godt, men Ben Twist er sammensat af en mængde færdigheder og talenter, som vi på vores skole, Lansbury Bridgy, ser og vurderer på en helt anden måde.

Andre talenter, som du er i besiddelse af, og som ikke vurderes af testen:

- Dine kunstneriske evner

- Dine samarbejdsevner

- Din stadig voksende selvstændighed

- Din venlighed

- Din evne til at give udtryk for din egen mening

- Dine evner for sport

- Dine evner til at skabe og fastholde venskaber

- Dine evner til at samtale om og vurdere din egen fremgang

- Dine evner til at projektere og konstruere

- Dine musikalske evner

Det er vidunderligt, at alle disse evner og færdigheder gør dig til en helt speciel person, og vi observerer dem alle sammen for at se, at du konstant udvikler dig og bliver et vidunderligt og venligt ungt menneske.

Glimrende arbejde, Vi er stolte af dig."
Verden har brug for flere lærere som Fru Clarkson! Hun kunne simpelt hen have overholdt de normale procedurer og sendt Ben resultatet af eksamen, men hun besluttede at skrive et brev, som helt sikkert vil motivere ham i fremtiden.

Verden har brug for flere lærere af Fru Clarksons slags! Egentligt ville det være tilstrækkeligt at overholde de normale procedurer, og blot sende eksamensresultatet til Ben, men i stedet besluttede lærerinden sig for at sende et brev, som uden tvivl vil være i stand til at motivere ham yderligere.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x