logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Buschaufføren kæmper for at redde livet for den lille dreng. Kameraet registrerer nogle rystende optagelser.

Buschaufføren søger at redde et barn, som er ved at blive kvalt af den mønt, det har slugt. Det overvågningskamera, som er installeret i bussen, registrerede et virkeligt truende øjeblik.

Mange af os har taget et førstehjælpskursus. Heldigvis er det ikke så mange af os, som i en virkelig situation skal vise, hvad vi har lært på sådan et kursus. Man må imidlertid regne med, at man altid kan komme ud for sådan en situation.

Ginger Maxville er lærer på skolen Mannford Public Schools, og samtidigt er hun buschauffør. Pludselig bemærkede hun, hvordan en 5-årig dreng tilsyneladende var ved at blive kvalt.

Som hun forklarer i interviewet med ABC, troede Ginger i første omgang, at drengen simpelt hen laver klovnerier. Men efter et kort øjeblik gør hun sig situationens alvor klart.

På optagelsen kan det ses, hvordan Ginger gennemfører en Heimlich-manøvre – et greb, der består i at trykke brystkassen sammen på den person, som er ved at blive kvalt, sådan at den fastsiddende genstand løsnes fra luftvejene.

Drengen var ved at blive kvalt af en mønt. Hjælpen fra buschaufføren redede drengens liv. På optagelsen kan man se, hvordan Ginger siger, at hun har mønten, og derefter minder hun drengen om, at han aldrig mere må gøre sådan noget.

Ginger Maxville udviste en fantastisk koldblodighed, netop i det øjeblik hvor situationen krævede hendes indsats. Takket være den hurtige reaktion er drengens liv nu ikke længere truet. En kæmpe klarsalve til Ginger!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x