logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Politihunden sad alene i politibilen på en hed sommerdag. To en halv time senere blev den fundet død.

På hede dage bør vi ikke efterlade dyr eller børn alene i lukkede biler, som er udsat for at blive opvarmet af solen. Det er noget, som de fleste af os betragter som noget selvfølgeligt, men på trods af dette ses stadig masser af hændelser, som den der beskrives af den østrigske avis Kronen Zeitung.

I den østrigske by Ilz parkerede en 51-årige politibetjent sin bil i skyggen klokken ti om formiddagen. På bagsædet efterlod han en politihund. De to bagruder var rullet lidt ned, men på trods af dette klarede den 7-årige hollandsk hyrdehund den ikke, indtil dens fører vendte tilbage.

Politibetjenten kom tilbage til bilen klokken 12:25, næsten to en halv time efter at have forladt den. Nu levede hyrdehunden ikke længere. Politiet er i gang med at undersøge sagen, og årsagen til dødsfaldet vil blive fastslået af Landbohøjskolen i Wien.

Det er endnu for tidligt at fastslå, at det var heden, der var årsagen til at hunden omkom, men der er meget, som tyder på det. På varme sommerdage efterlader man simpelt hen ikke dyr eller børn i biler! Vi ville ønske, at den slags situationer ikke fandt sted.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x