logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Adam besvimede, efter at have drukket en kold drik. Han advarer nu alle andre mod at drikke alt for koldt vand på varme sommerdage.

Koldt vand slukker tørsten hurtigt, når man virkeligt har behov for noget at drikke. Det er imidlertid værd at huske på, at iskoldt vand ikke altid er det bedste for os. Det oplevede Adam Schaub på egen krop, og nu deler han sin oplevelse med os på sin Facebook profil.

Adam skrev: "Koldt vand er sundt, så hvad skulle der være galt med det? Det fandt jeg ud af i går."

Adam var i gang med arbejdet på en særdeles hed sommerdag, da manden tog en kort pause, og omgående rakte ud efter en flaske koldt vand, som han drak. Derefter gik han ind i lastvognens førerkabine, tændte for klimaanlægget og drak endnu en flaske koldt vand. Og så begyndte problemerne.

"Jeg begyndte hurtigt at føle mig underligt tilpas. Jeg begyndte at se mærkelige pletter, jeg havde det underligt i maven, samtidigt med at jeg følte en prikken i håndfladerne og på fødderne. Jeg fik opkastningsfornemmelser, så jeg åbnede døren til førerkabinen. Det første jeg herefter husker, er, at jeg lå med ansigtet mod jorden, og min far var i gang med at vende mig om og tørre mit ansigt."

Adam var særdeles nysgerrig efter at finde ud af, hvad der var sket med ham. Da ambulanceredderne kom frem, forklarede de ham hurtigt, hvad der var sket.

"Det ser ud til, at hvis det er meget varmt, og du drikker en flaske koldt vand, kan det medføre et chok i din organisme. Din mave opfører sig, som om den havde hypotermi (underafkøling af kroppen), så der sendes varmt blod til maven fra den øvrige del af organismen. Man kan nemt miste bevidstheden af dette. "

" Ambulanceredderen forklarede, at koldt vand er godt, men kun i små slurke. Vand ved stuetemperatur er langt bedre for hurtigt at slukke tørsten. "

Adam gør opmærksom på, at det er vigtigt at sørge for en god tilførsel af væske til kroppen på varme dage.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x