logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kameraet optog, hvordan to livreddere stjæler mobiltelefoner ved højlys dag.

Nedenstående optagelse viser, hvordan to livreddere stjæler mobiltelefoner fra folk, som slapper af på stranden. Filmen har naturligvis en humoristisk undertone, men emnet er særdeles vigtigt.

Hvad ville sommeren være, hvis man ikke kunne komme ned til vandet for at slappe lidt af. Strande er et fremragende sted til bare at slappe af og dovne. Men opholdet ved vandet kan være forbundet med trusler, særligt hvis man har børn.

Redningstjenesterne har observeret en enkelt særdeles urovækkende tendens. Efter at smartphones er blevet mere og mere populære, er folk ofte klistret til skærmen, i stedet for at holde øje med deres børn.

Vi ser her bort fra den trussel mod familiebåndene, som kan fremkomme ved overdreven brug af mobiltelefoner. Det drejer sig først og fremmest om børnenes sikkerhed, for de elsker jo at lege i vandet. Som forældre er det os, som er ansvarlige for deres sikkerhed.

Redningstjenesten Södra Ęlvsborg besluttede derfor at producere en lille film, som advarer folk mod overdreven brug af deres mobiltelefoner, og henleder opmærksomheden på, at vi altid burde have visuel kontakt med vores børn.

Selv om det hele er lavet i en humoristisk tone, indeholder optagelsen en særdeles vigtig besked til os. Husk på, at vores nærmeste er langt mere vigtige end en telefon.

"Læg telefonen til side, når du er på stranden"

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x