logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hvis du har det på samme måde som jeg, så kan du ikke udstå solskoldninger. Denne kvinde har delt en genial metode mod DE FRYGTELIGSTE FORBRÆNDINGER.

Cindie Allen-Stewart har på sin Facebook-profil delt en metode mod solskoldninger, som hun har lært af sin mand. Hun ville egentligt kun dele metoden med sine veninder, og regnede ikke med, at den ville blive delt 200.000 gange i løbet af nogle dage. Nedenfor kan I se den metode, som Cindie anbefaler. Inden I går i gang med at afprøve den, bør I naturligvis tjekke, om I har allergi mod nogle af ingredienserne. Og først og fremmest bør I beskytte huden mod solstråler ved brug af de relevante cremer med UV-filtre. Men hvis I allerede har fået en solskoldning, så husk på den metode, Cindie anbefaler:

"Hvis du har det på samme måde som jeg, så kan du ikke udstå solskoldninger. Uanset hvor mange cremer med UV-filtre man bruger, så er der nogle mennesker, som altid ender med at få en solskoldning. For nylig fortalte jeg en veninde om en fremragende metode mod solskoldninger. Hun svarede, at hun aldrig havde hørt noget om den metode, så jeg tænkte, at jeg ville dele min viden om, hvordan man håndterer en forbrænding, for jeg blev selv skoldet af solen for ikke så længe siden. Normalt går der nogle dage, inden forbrændingen er væk, men denne metode gør, at huden afkøles, hvilket får dig til at føle dig bedre tilpas.

Jeg kender metoden fra min mand. Hans mor brugte den altid, når han var blevet skoldet af solen.

Du begynder med at købe en dåse barberskum med mentol. Der er ikke andet end barberskum, som virker, og den skal indeholde mentol. Vi fandt noget skum fra Gillette på Amazon, for det var ikke til at finde i de almindelige butikker. Vi købte 6 dåser med det samme, for vi bor i Texas, og der sker hyppigt, at vi får en forbrænding (vi gav også et par dåser til vores bekendte).

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Derefter påføres barberskummet på forbrændingen. I begyndelsen kan det virke lidt underligt, men tro mig. Du skal ikke gnide det ind, bare lad det sidde på huden. Skummet begynder at trække varme ud af huden (det vil du selv kunne føle). Måske føler du lidt prikken, men det er et godt tegn. Lidt prikken betyder, at der sker noget.

Efter omkring 30 minutter kommer barberskummet til at se ud som om, der er ved at blive opløst. Det tørrer også lidt ud og vil ikke være lige så fugtigt. Du vil føle, hvordan det er køligt, i den mindste på den forbrændte del af kroppen. DET ER ET SÆRDELES GODT TEGN.

Skyl derefter med lunkent vand eller en kold bruser. Formålet er at fjerne resterne af barberskummet.

Hvis du har behov for det, kan du gentage behandlingen næste dag. Efter at have gentaget to gange, bør forbrændingen forsvinde.

På billederne kan du se, hvordan min hud så ud, da jeg anvendte barberskum. Det sidste billede blev lavet på tredjedagen efter min forbrænding. Jeg sov glimrende, allerede efter at have brugt metoden en enkelt gang, men da ryggen stadig virkede overophedet næste dag, lavede jeg endnu en skumbehandling. Jeg brugte ikke nogen peeling. Det er den samme metode, jeg bruger på mine børns hud.

REDIGERET: OK, jeg regnede ikke med, at dette ville blive delt 5.000 gange i løbet af en enkelt dag. Jeg ønskede bare at vise denne metode til mine bekendte, men jeg kan se, at der er rigtigt mange, der er interesseret. Jeg elsker denne metode mod forbrændinger, for jeg slipper for at sove med en klæbende hud på grund af midler mod forbrændinger (hvilket jeg synes er højst ubehageligt).

Og en enkelt ting til, jeg skriver normalt ikke offentlige poster, så lad venligst være med at sende mig venneanmodninger, hvis vi ikke har mødt hinanden i virkeligheden.

Også mange tak for alle kommentarerne. Jeg har afprøver forskellige metoder mod solforbrændinger, og dette er den, som har vist sig mest effektiv. En stor tak til mine svigerforældre.
"

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x