logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

På Facebook så han et billede af en lille pige, og gjorde sig klart, at det var, hvad hans kone havde ledt efter i 40 år.

For forældre er adskillelse fra børnene en frygtelig lidelse. Det, som denne familie gennemlevede, er dog vanskeligt at forestille sig.

Lani kommer fra Thailand. For 40 år siden, da hun var blot 18 år gammel, lærte hun en soldat fra det amerikanske luftvåben at kende, mens han var udstationeret i Thailand. De blev forelsket i hinanden og blev hurtigt gift. Senere flyttede parret til Ohio i USA, da hendes mand skulle vende tilbage til Amerika. Der fødte hun sin første datter, Starla. Senere flyttede parret igen under hensyntagen til mandens arbejde. Denne gang gik turen til England, til Oxford, og her fødtes datter nummer to, Jeanna.

Parret måtte desværre gennem en skilsmisse, og Lani, som ikke talte særlig godt engelsk, underskrev skilsmissepapirerne. Hun var ikke klar over, at hun dermed gav afkald på alle rettigheder til børnene.

Hendes ex-mand tog pigerne med til USA, og Lani ledte efter sine døtre gennem disse 40 år. Det eneste hun havde var billedet af pigerne, da de var henholdsvis et og to år gamle.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Jeanna og Starla havde imidlertid ikke glemt deres mor. De spurgte ofte faren om hende, men de fandt ikke ud af meget: "Han fortalte blot, at hun ikke talte godt engelsk, da hun var fra Thailand, og eftersom vi er amerikanere, og han er i militæret, besluttede han, at han var i stand til at sikre dem et bedre liv, end hun kunne" - erindrer Jeanna. Kvinden tror også, at hendes far ønskede at beskytte hende, og måske var bange for at miste døtrene.

Men så skete der noget helt specielt. Starla modtog pludselig en uventet besked på Facebook. Beskeden kom fra Lanis nuværende mand - Mark Szarmach. Han skrev, at han havde set billedet af Starli og Jeanny og at hans kone havde ledt efter dem i 40 år. Som Mark erindrer: "Lani græd ofte inden hun faldt i søvn, og hun fortalte regelmæssigt om pigerne og om, at hun er nødt til at finde dem." Mark ville gerne hjælpe med at lede og begyndte at finkæmme Facebook. Desværre vidste han ikke ret meget om pigerne. Han vidste, at deres far var i militæret og at de hed Thomson til efternavn, hvilket desværre er særdeles udbredt i USA. Efter at have ledt i blot 3 timer fandt han Jeannys profil og begyndte at kigge på hendes billeder. Der opdagede han billedet med søsteren. Det var nøjagtigt det samme billede, som hans kone havde båret i sin pung de sidste 42 år; et billede, han kendte så godt.

Lani og Mark tog til Kansas City for at møde Jeanna og Starla. Under mødet græd de alle af rørelse. Det var sådan en smukt møde, efter alle disse år! Se selv på filmen nedenfor:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x