logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

En ubehagelig kvinde fik et rapt svar, da hun kommenterede på en byggearbejders manglende uddannelse.

Andy Ross arbejder indenfor byggeriet. Da han for nylig var på indkøb, blev han udsat for en ubehagelig situation. Han beskrev hændelsen på Facebook, og posten er efterfølgende blevet liket af næsten 300.000 mennesker.

Mens Andy efter arbejde stod i køen til kassen i supermarkedet, så han, at der bag ham stod en kvinde med sin omkring 8 år gamle datter. Som Andy skriver, så er det helt normalt, at pigen kiggede på ham, eftersom børn i den alder udviser nysgerrighed, særligt når nogen har et så atypisk udseende som Andy. Efter en hel dags arbejde var han voldsomt tilsmudset, og ydermere er hans hænder dekoreret af tatoveringer.

Kvinden der stod bag ham, kommenterede med lav stemme hans udseende overfor datteren: "Det er derfor, du skal gå i skole". Der var da, Andy besluttede at give hende en lille lektion. Han forklarede hende, at hans udseende ikke har noget som helst at gøre med hans uddannelse, og at han både har studentereksamen og en afsluttet universitetsuddannelse. Fysisk arbejde er noget han har valgt, fordi han elsker det, han laver. For det andet er det et udtryk for en voldsom ignorance, når man vurderer nogen på udseendet.

Andy opsummerede sin samtale, ved at opliste 8 vigtige punkter:
1. Vurder ikke mennesker med et enkelt blik.
2. Lav det, som du elsker
3. Fysisk arbejde er det bedste, som findes.
4. Uddannelse er vigtig, men den giver ingen garanti for noget.
5. Erfaring, hårdt arbejde og engagement i det man laver, gør det muligt at få succes.
6. Vær ikke en håbløs forælder, som opfostrer børn, der bliver ignoranter.
7. Hvis du ønsker at kritisere nogens uddannelse eller intelligensen hos nogen, som er lidt snavset, så vær sikker på, at det ikke viser sig, at din egen uddannelse er på et lavere niveau.
8. Jeg har brug for et bad.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x