logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den unge fyr fornærmede en pensionist på stranden, men den ældre herres svar fik ham til at klappe i som en østers.

Den unge fyr gik forbi en 71-årige herre på stranden, og kom samtidigt med en fornærmende kommentar om den ældre generation; men pensionisten havde et svar, som fik fyren til at klappe i!

Det er altid værd at læse sjove historier, særligt hvis de gemmer noget vigtigt i sig. Derfor synes vi, at det er værd at dele denne formodentligt opdigtede historie, som gennem et stykke tid har kredset på Internettet.

Den 18-årige var netop på stranden, da han så en ældre pensionist, som lå stille og roligt i solen. Den unge fyr ville imponere sine venner, og begyndte at gøre grin af den ældre mand. "I voksede op i en totalt primitiv verden" – sagde den unge mand højt, sådan at alle kunne høre ham. "Vi unge mennesker er vokset op med fjernsyn, kosmiske rejser, ferier på månen, Internettet, IPads, laptopper, mobiltelefoner, hurtige computere og meget andet."

Den 71-årige syntes, tiden var kommet til at give den unge fyr en lektion, så han svarede:

"Du har fuldstændig ret. Vi havde ikke alt det, da vi var unge. Det var derfor at vi udtænkte det hele! Så nu vil jeg gerne spørge dig, din arrogante knægt, hvad vil du gøre for den næste generation?!"

Den 18-latek årige holdt med det samme op med at sige noget og sænkede hovedet dybt. Sikken et genialt svar – en fremragende lektion. Del denne historie, hvis du også synes, den er underholdende og lærerig!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x