logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den fireårige pige gik på toilettet på en McDonalds burgerrestaurant. Et øjeblik senere hørte moren hendes skrig og så noget på hendes ben.

Efterhånden som børnene vokser op, glæder forældrene sig over, at de bliver i stand til at klare flere og flere ting selv, uden at skulle have hjælp. Da Nicole Langmeads fireårige datter, Kaya, derfor ønskede selv at gå på toilettet på McDonalds, havde hendes mor ingen problemer med dette. Hun vidste imidlertid ikke, at Kaya vil blive offer for en dum og ondskabsfuld vittighed.

Da Nicole Langmead og hendes datter, Kaya, besøgte McDonalds, skalle det bare være for et almindeligt måltid mad. De havde ikke forventet, at det ville ende på en så ubehagelig måde.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kaya gik alene ind for at bruge toilettet på restauranten. Hun kom til at vente ret længe, og da toilettet endeligt blev ledigt, var der to teenagepiger, som gik derind. Pigerne lo højlydt, men det var ikke noget, Kaya lagde særligt meget mærke til. Et øjeblik senere begyndte hun at skrige, for det viste sig, at hun var blevet limer fast til toiletsædet. Teenagepigerne havde lavet en dum spøg ved at smøre hurtigttørrende lim på toiletsædet.

Som Nicola understreger, anmeldte hun omgående hændelsen til restaurantens medarbejdere, og disse tilkaldte politiet, som leder efter teenagerne. Medarbejderne på McDonalds gjorde hvad de kunne, for at hjælpe den fireårige pige, med at komme i bedre humør, efter at Kaya har fået revet hudflager af på benene. Det er forhåbentligt ikke nødvenligt at gøre klart, hvor dum og uansvarlig teenagernes handling er. Vi håber, at de bliver fundet af politiet, og får den straf, de fortjener. Nicola prøver nu at advare andre forældre, sådan at de altid passer på deres små guldklumper. Del venligst denne advarsel.

Kilde: Metro

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x