logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Da manden samlede et tomt krus op fra gaden, og smed det i papirkurven, havde han ikke regnet med, at folk omkring ham ville reagere på denne måde.

Der er mange byer, som har problemer med affald på fortovene. Ofte går vi bare ligeglade videre, eller måske brokker vi os over, at andre sviner til. Men vi kan sådan set også selv gøre noget ved det.

Myndighederne i byen Lille i Frankrig har besluttet at henlede folks opmærksomhed på problemet. I en film, der blev optaget i april 2015 på Place du Theatre, blev der i nærheden af en papirkurv anbragt et tomt kaffekrus. Det skjulte kamera ventede på en person, som ville samle det op og smide det i papirkurven. Det var imidlertid ikke kun kameraet, der ventede på dette øjeblik. Over hundrede frivillige og tredive medarbejdere fra kommunen ventede også på den person, som ville samle kruset op og smide det væk på en ordentlig måde.

Til sidst var det en mand ved navn Julien som samlede kruset op, og smed det i papirkurven. Han blev belønnet med et enormt bravo fra de forbipasserende. Interessant nok ønskede byens myndigheder, at den person som samlede kruset op, skulle være fra Lille. Tidligere var der enkelte, som havde gjort det samme, men det viste sig at være turister, blandt andet en pige fra Polen, som forklarede, at hun var på sightseeing i Lille sammen med sine forældre.

Det er imidlertid værd at huske på emnet for den meddelelse, der ligger bag optagelsen. Vi er selv ansvarlige for, hvordan vores fortove ser ud.

Glem ikke at dele dette med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x