logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Drengen løb og legede med sine brødre foran butikken, da en mand pludselig kom hen til ham, og prøvede at føre ham bort.

Alle forældre ved, at man ikke efterlader små børn uden at kunne holde øje med dem. Særligt på offentlige steder. Børnene kan jo blive væk, ... men de kan også blive bortført! Nedenfor viser vi en optagelse, som får blodet til at fryse i årerne ...

Den er optaget af et industrikamera i Kina, og viser det øjeblik, hvor børnene står foran en butik med hårde hvidevarer.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

På et tidspunkt ses det, hvordan en mand går hen til drengen, og med vold prøver at tage den yngste af brødrene med. Heldigvis orienterede den ældste bror sig hurtigt om hvad der foregik og reagerede.

Drengens forældre indgav en anmeldelse om forsøg på bortførelse til politiet. I henhold til Daily Mail fandt politiet frem til en mand ved navn Zhu. Han hævdede, at han blot legede, og ikke havde nogle onde hensigter. Sagen er under behandling.

Når man ser på den optagelse, har man ikke indtrykket af, at det er en uskyldig leg. Vi venter på jeres mening om det spørgsmål. Og husk: Lad ALDRIG små børn være alene uden overvågning!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x