logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En chokerende skandale: Gederne bliver tortureret, lemlæstet og myrdet, for at vi kan få tøj af den fineste uld.

Mohair er uld fra angorageder. Tidligere var beklædning fremstillet af mohair kostbar, på grund af vanskelighederne med at fremskaffe råvarerne. Tøj fremstillet af mohair er populært. Desværre viser det sig, at gederne betaler en enorm pris for den uld, vi tager fra dem.

Gederne bliver tortureret, lemlæstet og myrdet, for at fremskaffe uldet. En amerikansk dyrebeskyttelsesorganisation - PETA – har offentliggjort en chokende optagelse fra en farm i Sydafrika, hvor der opdrættes angorageder. På filmen ses tydeligt, hvor frygteligt dyrene behandles. Metoderne til at få fat på ulden er særdeles smertefulde for dyrene. Denne optagelse er voldsomt chokerende.

Som det står i den anerkendte engelske avis, Guardian "da sandheden om firmaet kom for dagen, besluttede de virksomheder, der fremstiller tøj af mohair uld at handle. De trak mohair-stoffer tilbage fra deres sortiment, og det drejer sig om vigtige spillere på markedet, så som det amerikanske GAP, svenske H&M eller det spanske Zara. En talsmand for virksomheden H&M fortalte, at virksomheden også undersøger leverandører af andre materialer, og tøj af mohair vil ikke blive forhandlet før tidligst 2020."

Del venligst denne artikel med andre – lad alle blive klar over, hvilken lidelse tøjindustrien er i stand til at fremkalde.

Bemærk: Optagelsen er meget voldsom, så lad være med at se den, hvis du ikke har lyst til at se den slags film.

Del venligst denne artikel med andre – lad alle blive klar over, hvilken lidelse tøjindustrien er i stand til at fremkalde.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x