logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Manden tog hen for at undersøge, om alt står godt til hos bedstemoren, som tog sig af sit et år gamle barnebarn. Så gjorde han en makaber opdagelse.

Tracy Ineichen er 28-lat år gammel, og er mor til en et år gammel datter, Brier. Denne historie tog desværre sin begyndelse, da Tracy kom i fængsel, og ikke var i stand til at tage sig af datteren.

Hun bad sin mor, den lille Briers bedstemor, om at tage sig af sønnen, og hun samtykkede selvfølgelig. Igennem et stykke tid gik alt godt, men bedstemor ophørte imidlertid uventet med at komme på besøg hos sin datter. Tracy begyndte at blive urolig for, om der var noget galt. Hun bad derfor sin kæreste, Tony, om at tjekke, at alt var i orden hos moren.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tracys følelse af at noget var galt viste sig at være berettiget. Da Tony besøgte hendes mor, viste det sig, at den 58-årige kvinde ikke længere var i live. Hun var død i sin lejlighed. Den lille Brier befandt sig derimod i sin kravlegård. Politiet konstaterede, at den lille pige havde været alene uden noget at spise og drikke i mindst flere dage. Hun var meget sulten og fuldstændig dehydreret. Vandmanglen var så kraftig, at selv når pigen græd, kom der ikke nogen tårer fra øjnene.

Tony måtte tage sig af den lille pige, selv om han ikke er hendes biologiske far. Som han siger i et interview: "Jeg er som en gudfar for hende"

Heldigvis vendte den lille pige hurtigt tilbage til et godt helbred. Tracy er nu kommet ud af fængslet og tager sig selv af datteren.

Kilde: WVLT

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x