logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hen imod slutningen af brylluppet var det meningen, at præsten skulle synge, men så rejste nogen sig op nede bagerst i kirken, hvilket medførte, at alle fik tårer i øjnene.

Et bryllup er et fantastisk øjeblik i livet for ethvert par. Alle drømmer vel om, at det skal være et uforglemmeligt øjeblik. Det bliver også ofte ledsaget af tårer, som ikke kan holdes tilbage. Sådan var det også under Tricia og Neil Swans bryllup i Kincasslagh i Irland. Alle i kirken var rørt til tårer, og det var der ikke noget underligt i.

Tricia og Neil Swan havde ikke kunnet forudse, hvor usædvanligt deres bryllup i 2017 ville blive. De havde ikke regnet med, at bryllupsgæsterne sammen med præsten havde forberedt en usædvanlig overraskelse til dem. Alt så helt almindeligt ud ...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Efter at de havde sagt "ja" til hinanden, begyndte præsten i overensstemmelse med planen at synge den katolske hymne "How Great Thou Art". Men så kom der en overraskelse. En del af gæsterne begyndte at synge med. Og derfor kan vi nu beundre denne fantastiske og bevægende optræden.

Vi håber, at I også bliver bevæget over denne optagelse:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x