logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Først havde hendes mor et mærkeligt udslæt, og senere døde hun på hospitalet. Først nu opdagede lægerne, hvad der var grunden til, at hun døde.

Dette er ikke endnu en fortælling om de farer der frembydes af borreliose spredt af flåter. I det amerikanske Center for Kontrol og Forebyggelse af Sygdomme blev der afdækket noget betydeligt værre, end det vi kan blive smittet med af de uanseelige flåter. Familien til den i 2017 afdøde Tameli Wilson måtte erkende, hvor farlig denne virus er.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den 58-årige kvinde var meget glad for at arbejde i sin have, og en dag fandt hun to flåter på kroppen. Det var en situation hun havde prøvet før, for når alt kom til alt, tilbragte hun hver dag flere timer i naturen, så hun fjernede selv de små mider. Desværre smilede lykken ikke til hende denne gang ...

Tamela begyndte at føle sig underligt tilpas; hun fik en infektion i urinvejene, hun havde ikke nogen kræfter, og hun følte sig hele tiden træt. Hendes datter, Amie May, erindrer, hvordan Tamela end ikke havde energi, til at gå hen til telefonen, når den ringede.

Til sidst kom Tamela på hospitalet, og hendes tilfælde gjorde, at lægerne måtte erkende, at der ikke var noget, de kunne gøre. Huden på deres patient blev stadig mere og mere revnet og udtørret, udslettet forsvandt ikke, og Tamela havde end ikke kræfter til at spise. Hun døde på hospitalet.

Først efter obduktionen viste det sig, at hospitalspersonalet ikke havde tilstrækkelig viden om den nye virus, der bæres rundt af flåter, så de havde ikke været i stand til at hjælpe kvinden. Læs videre.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x