logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Teenageren fra en socialt udsat familie sang i et talent-show program. Efter nogle dage ventede der en overraskelse, som gav ham tårer i øjnene.

En af grundene til at vi holder så meget af historien om den 17-årige Lacko Angyala er, at den ikke fandt sted i det fjerne Amerika, men i hjertet af Europa, i Slovakiet. Det er et bevis på, at uanset oprindelsesland og hvad skæbnen har udsat os for, så kan man ved hjælp af udholdenhed nå rigtigt, rigtigt langt.

Lacko Præsenterede sig selv i programmet "Superstar" med sangen "Poczta" (Posten), som han selv havde skrevet. Teenageren havde allerede tidligere prøvet kræfter af i et andet talent-show, men der var dommerne ikke helt så begejstrede. Det fik ham imidlertid ikke til at bryde sammen, særligt fordi han vidste, at han blev nødt til at kæmpe for en bedre skæbne for sig selv og sin mor, som længe havde været syg. Endnu en gang lånte han en guitar fra en bekendt, og ... denne gang lykkedes det. En masse hjælpsomme mennesker besluttede sig også til at hjælpe med penge, for Lacko og hans mor havde praktisk talt ikke noget sted at bo. I løbet at nogle få dage lykkedes det at indsamle 32.000 euro til et nyt hjem til teenageren og hans mor!

PS. Lacko optræden begynder 1:51 minutter inde i optagelsen:

Værd at dele dette med andre – til inspiration! :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x