logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Teenageren gemte sig i skabet, da han hørte lyden af indbrudstyve i hjemmet. Derefter hørte han en lyd, der fik blodet til at fryse i årerne.

Den loyalitet og det mod hunde udviser, bliver ved med at gøre indtryk på os, og historien om Rex er endnu et bevis på, at hunde ikke står tilbage for noget som helst, når det drejer sig om at forsvare sit elskede menneske. Det fandt den sekstenårige Javier Mercado fra Washington ud af, da han den ulyksalige dag var alene hjemme sammen med sin hund, Rex.

Hunden er stadig ung, kun to år gammel, men den ved, hvad mod og pligtfølelse er for noget. Fårehunden hørte indbrudstyvene, og begyndte at gø højt, for at advare Javier. Det var kun takket være advarslen fra Rex, at det lykkedes drengen at gemme sig på anden sal. Han sprang ind i et skab, som stod i hans værelse. Derfra ringede han til politiet, og i mellemtiden gjorde hans hund alt hvad den kunne, for ikke at lade tyvene komme ind til sit elskede menneske. Den var tæt på at komme til at betale for dette med sit liv.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da fårehunden så, at tyven begyndte at gå op ad trappen, løb den omgående ned og kastede sig over ham. Hunden vidste, at den måtte beskytte sit menneske ... Desværre havde manden et våben og skød tre gange mod hunden: Den blev ramt i nakken og på poterne. Efter hvert skud hørte Javier frygtindgydende piben af smerte fra hunden. Kort efter skyderiet kunne man høre politisirener, og overfaldsmanden stak af fra hjemmet.

Javier fortæller: "Hvis min hund ikke havde været der, ville fyren have fundet mig, og så havde han måske skudt eller dræbt mig".

Den modige hund blev med det samme transporteret til en dyrlægeklinik, men dens tilstand var kritisk. Den er blevet opereret og vender langsomt tilbage til helbredet. Dens unge herre og dennes mor, Julia, våger dagligt ved dens side, og tæller ned til at kunne bringe den hjem igen. Det er deres helt.

Del denne historie om familien Mercado og deres modige hund med venner og bekendte. Lad dem ikke tøve med at få en firbenet vægter ind under deres tag ...

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x