logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

4 forskellige slags natcreme, som du selv kan tilberede derhjemme. Din hud kommer til at stråle som aldrig før.

Dagcreme og natcreme er den basale pleje, som de fleste kvinder investerer i. Det er imidlertid ikke nødvendigt at bruge en halv herregård på hundrede forskellige glas med "magiske" præparater, for hurtigt at opnå effekten af glat, næret og fast hud med en sund farvenuance. I vil have rigeligt i de cremer, I selv kan tilberede derhjemme, uden at bruge penge på det. Det er imidlertid lige så væsentligt, at huden på grund af de naturlige ingredienser, får en ordentlig indsprøjtning af antioxidanter uden den mindste antydning af kemiske midler. Vælg jeres foretrukne creme, eller endnu bedre ... prøv alle fire:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

1. Creme med aloegel, mælk og olivenolie

Denne creme er en kilde til vitaminer, mineraler og aminosyrer, som gør, at de stædige mørke pletter under øjnene forsvinder, og huden modtager en perfekt fugtning. Ingredienser:

- 2 skefulde aloegel (30g),
- 1 skefuld olivenolie (16 g),
- 2 skefulde mælkepulver (30g).

Man skal blot blande alle ingredienser sådan, at man opnår en ensartet creme. Inden man putter den på, bør ansigtet vaskes grundigt med sæbe (helst en helt naturlig sæbe, fx af olivenolie) og lunkent vand. Vi gnider forsigtigt cremen ind i huden, og lader den sidde hele natten; om morgenen vasker vi simpelt hen ansigtet, og tager vores yndlingscreme på.

2. Creme med avocado og æg

Det kan godt være, at man ikke får de bedste associationer ved at tænke på at smøre æggeblomme ind i ansigtet, men det er en særdeles effektiv metode til at give næring til huden og forebygge, at den ældes. Det er også værd at vide, at avocado indeholder fedtsyrer, som ikke bare efterlader huden i glimrende form, men også beskytter mod de skadelige virkninger fra solstråler, så det er en maske, der særligt anbefales til følsom hud. For at tilberede cremen skal vi bruge:

- en halv moden avocado,
- 1 æggeblomme.

Vi laver en grød ud af den modne avocado og tilsætter æggeblommen – det hele blandes, indtil vi opnår en ensartet creme. Man kan eventuelt bruge en blender. Cremen anbringes på det forud rengjorte ansigt, inden man går i seng, og venter et øjeblik, så cremen ikke er alt for fugtig. Om morgenen er det tilstrækkeligt at vaske ansigtet.

Det er tilstrækkeligt at anvende denne creme to gange om ugen, for den fungerer som en koncentreret ansigtsmaske.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x