logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Forældrene græder over deres 12-årige søn – han døde, fordi han blev forfulgt i skolen.

Barndommen, og den tid vi tilbringer i skolen, burde kun være forbundet med glæde, ubekymrethed, spændende undervisning og et skoleliv fyldt med uskyldige oplevelser, men sådan var det ikke i tilfældet med den 12-årige Andrew Leach. Den 6. marts 2018 tog Andrew sit eget liv; han hængte sig i garagen. Han blev fundet af sin 16-årige bror. Hvordan kom det til denne tragedie, og hvad i alverden gjorde, at den ikke lod sig forebygge?

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den afdøde drengs forældre, Matt og Cheryl Hudson, fortæller, at de flere gange fortalte skolen om det faktum, at andre børn truer Andrew. Nogle af de venlige betegnelser de brugte om ham var "grim, fed, ubrugelig", og nogen i hans klasse fik mistanke om, at han var biseksuel.

Andrew gik i skole i Southaven (USA), men han hadede at gå på skolen. Han var endda udsat for, at drenge på hans egen alder truede ham med døden! Direktionen og lærerne kunne eller ville desværre ikke hjælpe Andrew, som blev forfulgt for hvert skridt han tog. Han var endda bange for at gå alene på toilettet. Den 6. marts kunne Andrew ikke klare det længere ... Han hængte sig og efterlod et afskedsbrev til sin familie.

På næste side kan I læse, hvordan Andrew egentlig var, og hvad man skal gøre, for at undgå en sådan tragedie. Andrew gav også sin familie en del af skylden – man må ikke ignorere problemer med mobning.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x