logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

18 billeder, som beviser, at der er masser af gode og hjælpsomme mennesker i verden, vi taler simpelt hen for lidt om det.

Når man læser de informationer, der kommer fra medierne, og også fra vores egen erfaring, kan man træffe den triste konklusion, at hjælpsomhed og gode mennesker er en by i Rusland. Der er skyderier i skolerne, mord, vold, tyverier – vi ser eksempler hver dag. Heldigvis er der også masser af gode mennesker, der med smukke gerninger vidner om, hvor stort mennesket også er, og det er dem, vi vil koncentrere os om – for ikke at miste troen på, at mennesker er gode ...

1. Anthony Borges er 15 år gammel, men han er en helt. Under et skyderi på hans skole holdt han med sin egen krop en dør fast, så en bevæbnet galning ikke kom ind i klasselokalet, hvor Anthony gemte sig sammen med 20 skolekammerater. Han blev skudt 5 gange, men heldigvis er han ved at vende tilbage til normal form.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Under tørken bringer denne mand dag efter dag vand til de vilde dyr.

3. Brian er en folkepensionist fra Dublin, som hver aften tilbereder 50 portioner mad, som han giver til hjemløse. Han betaler for råvarerne af egen lomme.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne