logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Tæven nærmer sig en fremmed i lufthavnen. Der er en særlig grund til dette.

Vi går ud fra, at de fleste mennesker reagerer med et smil, når en fremmed, sød hund går over og beder om lidt kærlige klap. Men ikke enhver hund kan lide at nærme sig fremmede, når den kun stoler på sin ejer. Dette er tilfældet med tæven fra denne artikel. Cora accepterede kun sin ejer, Madison Palms. Derfor var den unge kvinde overrasket over at se, at hun bevægede sig væk fra hende og satte sig hos den anden passager, der ventede på sin flyver. Kun efter et øjeblik værdsatte Madison sin hunds intelligens.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Madison adopterede Cora sommeren 2017 og bemærkede hurtigt, at hun har en unik evne til at mærke andres følelser. Derfor meldte Madison hende til et specielt kursus for terapi hunde. Det eneste problem var, at Cora ikke kunne lide at nærme sig folk, men i lufthavnen viste det sig, at det ikke var tilfældet!

Cora nærmer sig den fremmede, der virkelig havde brug for hendes hjælp. Det viste sig, at den mand, som tæven nærmede sig, dagen før havde mistede sin elskede hund. Muligheden for at klappe et andet kæledyr fik beroliget den stakkels mand... Stor bifald til terapeuten på fire ben!

Det er værd at se videoen fra lufthavnen og dele den med andre!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne