logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Drik det hver dag, spis en sund kost, dyrk motion, og når sommeren kommer vil du ikke kunne huske hvad celluliter er.

Sommeren er på vej, så snart vil vi ud og vise vores ben igen, hvilket ikke nødvendigvis gør os lykkelige. Du skal hurtigt af med de ekstra kilo du har fået i løbet af den hårde vinter og slippe af med celluliter... Appelsin hud er et problem for de fleste kvinder, men det betyder ikke, at du ikke kan bekæmpe det! Det kræver meget vedholdenhed, tålmodighed og regelmæssighed for at kunne prale med ben uden celluliter, men det er muligt! Vi fortæller dig hvad du skal gøre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Lad os starte med det faktum, at celluliter blandt andet er symptom på tilbageholdelse af toksiner i kroppen, for meget fedt, samt mangel på vitaminer. Det er det, vi kan bekæmpe på en simpel måde indefra. Kerner af ananas og ingefær vil hjælpe!

Takket være disse to komponenter vil vi forsyne os med en stor dosis jern, magnesium, jod, zink, vitaminer A, B og C og antioxidanter. Ananas består af 85% vand, så det giver ikke unødvendige kalorier, og den fugter kroppen. Derudover virker ingefær på os som en "visp" - vi slippe af med akkumulerede toksiner, og hvad er vigtigt, så fjerner det også overskydende vand.

For at forberede en sund og lækker juice skal du bruge:

- 2 skiver ananas,
- 1 tsk revet ingefær (15g),
- et glas vand (200 ml).

Skær ananas i mindre stykker og læg i en blender, tilsæt ingefær og vand, bland og drik alt! :) En sund drik som er værd at drikke om morgenen.

På næste side vil du finde ud af, hvad der skal gøres for at slippe af med celluliter.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x