logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Efter to år på et dyreinternat kunne den nedtrykte hund pludselig føle en kendt lugt. Dens reaktion giver tårer i øjnene.

Pakita havde i over to år boet på dyreinternatet El Arca Animal Party i Mar Chiquita i Argentina. De frivillige medarbejdere, som fandt hunhunden, kunne ikke identificere dens ejer. Og eftersom det er langt lettere at finde et hjem til unge hunde, så har ældre dyr, så som Pakita, ikke særligt gode chancer for at finde nye mennesker. Det er ubeskriveligt, hvordan Pakita måtte føle sig tilpas, - ensom på et helt fremmed sted.

De frivillige medarbejdere fra Arca Animal prøvede fortsat at finde et hjem til Pakita. De besluttede at tage et billede af hunden, for at anbringe det på Facebook, i håbet om at nogen ville være interesseret i den dejlige hunhund. Det viste sig imidlertid at være en vanskeligere opgave, end de først havde regnet med. Da de prøvede at tage et billede følte Pakita sig skræmt, lagde sig ned og vendte hovedet væk. Til sidst lykkedes det dog at få taget et billede, som de satte på Internettet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"De modtog næsten omgående besked fra en kvinde, som fortalte, at hunden tilhørte hendes søn, og at han længe havde ledt efter den", fortæller Ferreyra i et interview med The Dodo. Kvinden fortalte, at hendes søn, Ariel Naveira, havde mistet håbet om igen at se sin Pakita.

Sønnen ankom til dyreinternatet næste dag, for at tjekke, om det rent faktisk var hans Pakita. Pakita havde tydeligvis brug for noget, for at overbevise sig om, at Ariel Naveria rent faktisk var dens menneske. Da de tog den med hjem til ejeren, var den ikke sikker. Hunden gemte sig bag en af de frivillige medarbejdere, men var tydeligt nysgerrig. Til sidst følte Pakita en kendt lugt, og man kan nøjagtigt identificere det øjeblik, hvor hunden bliver klar over, at den er hjemme. Det er et smukt øjeblik, en oplevelse, som man ikke ser mange gange i livet. Pakita er så lykkelig, at den begynder at gø og hyle.

Vi er lykkelige for, at Pakita nu er kommet hjem! I kan se det hele på nedenstående optagelse. Hvis du syntes om videoen, så del den med venner og familie.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x