logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

I dette hundeinternat er hundene simpelt hen lykkelige ... Se her, hvorfor.

Forestil dig, at alle herreløse hunde fra jeres by, eller endda fra hele regionen, pludselig finder et sikkert sted, hvor nogen tager sig af dem, fodrer dem og giver dem kærlighed! Det lyder som en drøm, men sådan et sted er rent faktisk opstået. På Taiwan er der oprettet det familieejede Mrs. Hsu’s Sanctuary.

Familien Hsu tog allerede for 5 år siden den modige og – for mange – vanvittige beslutning. De var klar over, at der var et enormt problem med herreløse hunde i deres fædreland, så de anlagde deres eget hundeinternat. For øjeblikket lever omkring 3.000 hunde på dette sted! Angel Wang, som er en af de frivillige medarbejdere, der hjælper på hundeinternatet, siger:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"I februar 2016 blev Taiwan det første land i historien, hvor det blev forbudt at aflive herreløse hunde. I stedet søger man nye hjem til hundene, eller åbner steder som det, Mrs. Hsu har oprettet". Hvad er det, der er så specielt ved dette sted? I modsætning til typiske dyreinternater tilbringer hundene her det meste af tiden i det fri, de leger sammen og glæder sig over de store frie områder. Der er ingen slagsmål mellem hundene, de deler simpelt hen deres hjem med vennerne.

Der er masser af mennesker, som har engageret sig i aktionen for at hjælpe hundene. Internatet har ansat en dyrlæge, der er allerede flere faste medarbejdere og masser af frivillige.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x