logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

12 tegn, som nærmest skriger til himlen om, at HAM eller HENDE skal vi holde os langt væk fra!

Vi ønsker at tro på, at mennesker er gode, men det nytter ikke noget at bilde sig selv ind, at der ikke er nogen, som prøver at udnytte os, og andre som simpelt hen af naturen er ondskabsfulde og hævngerrige. Netop denne type mennesker, er der ingen grund til at have nogen kontakter med, for vi bliver end ikke klar over, hvornår vi pludselig ender i et giftigt forhold, som det for hver uge bliver vanskeligere at slippe ud af.

I henhold til forskning udført af psykologer er en ud af 25 personer udstyret med sociopatisk træk. Det er mennesker, som uden skrupler er klar til at udnytte andre, ikke er i stand til at elske, og kun tænker på sig selv. Hvordan finder du ud af, om du ikke ved et tilfælde er begyndt at mødes med sådan et menneske, eller om du ikke er blevet "veninde" med en person, som ikke vil dig det noget godt? Nedenfor finder du 12 ting, du bør være opmærksom på. Hvis du bemærker næsten alle disse træk hos en bestemt person, så klip for din egen skyld forbindelsen over.

1. Forvrænget virkelighedsopfattelse

Du ved, at du har fuldstændig ret med hensyn til noget faktuelt, men den anden person vil ikke anerkende dette, og begynder at diskutere med dig? Vedkommende ser ikke sine egne fejl, føler sig ikke ansvarlig, og foregiver, at der ikke er sket noget, selv om alle tegn i sol og måne vidner om det modsatte? Her har vi så første problem.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Faktuelle forhold laves om

Svindlere er fremragende til dette. De manipulerer facts, diskuterer til sidste øjeblik, og du begynder til sidst at tro, at det ikke er muligt at lyve så voldsomt, og det må være dig, der har taget fejl ... Det er ikke dig, der er noget galt med, du er bare stødt ind i en perfekt manipulator.

3. Holder information tilbage

Når sociopaten føler, at noget kan afsløre hans virkelige natur, siger vedkommende simpelt hen ingen ting. Sociopaten begynder ikke at diskutere, skriver ikke og ringer ikke. De ved, at tavshed er dræbende for de, som har udviklet et eller andet forhold til dem, og det bruger de som deres hemmelige våben. Som regel erkender de ikke at have løget, for de ved, at det ikke er muligt at bevise noget. Til gengæld elsker de at indsamle information om andre, for at udnytte disse til egen fordel, eller som materiale, de senere kan manipulere med.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x