logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

BHan tog hen til dyreinternatet efter en pitbull, men denne ville ikke forlade buret uden sin bedste ven.

Vi kan helt sikkert lære en masse om de stærke bånd, der ligger i venskab, hvis vi ser på dyrene! De er loyale, og selv i det øjeblik de har chance for at ændre deres skæbne og få et bedre liv, glemmer de ikke om de, der har været ved deres side i vanskelige øjeblikke. Sådan er det også i tilfældet med denne 3-årige pitbulltæve, Merrill og dens bedste ven, den 8-årige Taco, som er en lille chihuahua.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Merrill kom hen til dyreinternatet, efter at være blevet reddet af frivillige fra "Rocket Dog Rescue". Hunden havde brug for en operation, og under hele dens sygdomsforløb var dens ven, Taco, ved dens side. Merrill gengælder nu Tacos loyalitet ...

Da man endelig fandt nogen, som var villige til at tage tævehunden til sig, begyndte den at hyle som tegn på protest. Den foretrak at blive på dyreinternatet frem for at forlade sin ven. Taco opførte sig på samme måde – de kunne ikke forestille sig, ikke at være sammen. Heldigvis lod manden sig overbevise om, at han skulle tage begge hunde med hjem.

På næste side kan I se flere billeder af denne afvæbnende duo! :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x