logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dette er historien om en hunkat, som 5 gange gik igennem flammerne, for at redde sine killinger fra en ildebrand.

Ikke alle mennesker kan leve op til denne hunkat fra New York. Lær Scarlett at kende her, en hunkat som i 1996 blev en af de mest berømte mødre, da hun fem gange gik igennem flammerne, for at redde sine 5 killinger fra en brand, som var løs i bygningen. Her er beviser på styrken i en mors kærlighed til sit afkom. Efter at have reddet killingerne ser man hvordan hun nulrer hver enkelt af dem med næsen, da hun på grund af forbrændinger ikke var i stand til at åbne øjnene. På den måde fik hun sikret sig at de alle var levende. Derefter faldt hun bevidstløs om.

Og her er kattemor sammen med sine 5 killinger, som hun redede fra den brændende bygning

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Scarlett og killingerne boede i en forladt garage, da bygningen pudselig brød i brand. Da brandmændene havde fået kontrol med situationen så de, hvordan Scarlett henter de små katte ud fra flammerne, en efter en.

På grund af forbrændinger kunne hun ikke åbne øjnene, poterne var forbrændt ind til huden, og pelsen var svedt af. På trods af kattens sår og smerte måtte hun først sikre sig at killingerne var i live, ved at gnide dem med næsen og lugte til dem. Derefter besvimede hun.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x