logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

8 slags smerter, som er direkte forbundet med vores følelsesmæssige tilstand.

Smerte er ikke altid kun en fysisk smerte. Ofte afspejler smerten det, som finder sted i vores psyke. Når vi ikke er i stand til at håndtere stres, problemerne tårner sig op, der sker noget slemt og sørgeligt i vores liv, så kan vi omgående føle det, ikke kun som følelser, men vores krop modtager også urovækkende signaler. Nedenfor præsenterer vi en liste over de hyppigste lidelser, som er forbundet med psykiske forstyrrelser. I finder også ud af, hvordan man håndterer disse.

1. Hovedpine

Det er et af de hyppigste symptomer ved kraftigt stres og bekymringer. Det er muligt at kontrollere tilbagevendende hovedpine fremkaldt af følelser, men det er ikke nemt. Det er værd at lære afslapningsteknikker, og ... tænke på noget andet end streskilden, fx ved at koncentrere sig om bøger eller træning.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Smerter i nakken

Det er måske svært at forstå, men specialister hævder, at det netop er i nakken, vi opsamler smerter, som er forbundet med konkrete følelser – manglende evne til at glemme dårlige oplevelser og en forståelse af, at visse ting ikke står til at ændre. Smerter i nakken kan også opstå hos personer, som konstant er utilfredse med deres egne præstationer, men vi har jo alle sammen ret til at begå fejl. I dette tilfælde er massage ikke til nogen hjælp, hvis vi ikke er i stand til at acceptere, at vi trods alt kun er mennesker. Det er nødvendigt at ændre den mentale tilgangsvinkel.

3. Smerter i skuldrene

Det er et typisk problem for de, som ikke er i stand til at vise følelser. Der samler sig en masse følelser i skuldrene, herunder negative følelser, og bagefter kommer de kraftige skuldersmerter. Igen – man må forstå, at fysisk smerte kommer af følelsesmæssig smerte.

På næste side finder I mere information.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne