logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den unge pige blev voldtaget af 3 uhyrer gennem 29 dage. Det lykkedes hende at flygte til naboens gårdsplads, men her så hun noget, som fremkaldte et decideret panikanfald hos hende.

Der er ikke nogen pige i verden, der burde gennemleve en så traumatisk oplevelse, som den blot 15-årige Jasmine Block fra Minnesota. Den unge pige blev bortført af 3 mænd, som holdt hende fanget gennem 29 dage under forhold, som var fyldt med vold, trusler, seksuel aggressiv adfærd og psykisk vold. Det, at Jasmine ikke bare gav op, men var i stand til at benytte det rigtige øjeblik til at stikke af fra bortførernes hus, er nærmest et mirakel!

I henhold til den information, som kom fra politiet, blev Jasmine tvunget ind i en bil i nærheden af sit hjem, og derefter blev hun kørt til et nærliggende sted. Bortførelsen fandt sted den 18. august 2017. Gennem 29 dage var ingen i stand til at fastslå, hvor den bortførte teenager befandt sig, indtil hun endelig befandt sig på en grund, som tilhørte Earl Melchert.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Manden var i første omgang overbevist om, at han så syner – pigen lignede en skygge! Han var dog hurtigt i stand til at kombinere, hvad han havde hørt – i fjernsynet blev der hele tiden anmodet om kontakt, hvis nogen vidste noget om Jasmine Block. Earl kørte hende til politistationen, men på vejen gik pigen i panik. Hun så, hvordan hendes bortførere og bødler uden held ledte efter hende. Nu var hun lykkeligvis i sikkerhed!

Earl afviste at tage imod en dusør - 7.000 dollar. Han mente, at Jasmine og hendes familie havde mere brug for pengene. Alle har været fantastiske og logiske i deres adfærd, men det ændrer ikke det faktum, at den 15-årige har gennemlevet et helvede, og vil få brug for professionel hjælp.

Hendes bødler befinder sig nu i fængslet og venter på rettens dom. Den 32-årige Thomas Barker, 31-årige Joshua Holby og 20-årige Steven Powers bør alle modtage den strengest mulige dom. De fortjener ikke noget bedre.

Del denne artikel, hvis I også mener, at samfundet burde være mere konsekvent overfor voldtægtsforbrydere ...

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne