logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Manden så en mærkelig kasse ved siden af vejen. Da han så nærmere på den, bemærkede han, at der var noget som bevægede sig.

Hvis det ikke var at forholdene på vejen var meget dårlige, og føreren i denne historie derfor måtte køre meget langsomt, ville han ikke have opdaget beviset på en andet menneskes ligegyldighed.

Manden kørte langs en skovsti, da hans opmærksomhed blev trukket til en hvid boks, der lå forladt blandt træerne. Da han så nærmere på den, bemærkede han, at der var noget, der bevægede sig inde i den. Bare for at være sikker, standsede han og sammen med den pige, der var med ham, nærmede de sig den mystiske kasse.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Til deres store overraskelse så parret to katte overladt til deres egen skæbne! Det var koldt, og den resterende mad, som nogen havde forladt dyrene med, ville ikke have holdt længe.

Begge katte var i en kedelig tilstand. De havde frostskadet haler, vandige øjne, og deres krop var kold. Heldigvis løb de ind i de rigtige mennesker! Parret tog dem med til dyrlægen. Læs videre.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne