logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Siden jeg ændrede den måde, jeg lader telefonen op på, holder batteriet langt længere! Se de hyppigste fejl her:

Nu om dage er vores mobiltelefoner en absolut nødvendighed. Apples populære iPhones er noget af det, vi anvender hyppigst. De er imidlertid smådyre, og det er derfor værd at sørge for, at telefonens batteri holder så længe som muligt, og det bliver desværre hurtigt fladt, hvilket ikke er spor mærkeligt. Telefonen er ikke bare et kommunikationsredskab, men samtidigt musikafspiller, GPS, hurtig adgang til Internettet osv. Heldigvis er det muligt at forlænge batteriets levetid! Nedenfor kan I se, hvilke fejl man bør undgå:

1. Telefonen bør aldrig lade op hele natten!

Mange af os lader telefonen sidde i opladeren hele natten uden at vide, at langvarig konstant opladning ødelægger batteriet! Der indtræffer en såkaldt cellehukommelse-effekt; for langvarig opladning medfører, at batteriet mister sin fulde kapacitet. Det anbefales at småoplade telefonen flere gange i løbet af dagen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Lad os sørge for, at batteriet ikke aflades fuldstændigt!

Lithium-ion batterier bør hverken oplades for meget eller aflades fuldstændigt. I henhold til eksperterne bør telefonen oplades i det øjeblik, man når til den sidste streg på batterimåleren. Vent ikke på, at telefonen aflader sig selv totalt.

3. Lad være med at oplade telefonen uden brug af kabler!

Det bliver mere og mere populært at oplade telefonen uden brug af kabler, men det er bedst kun at anvende denne metode i særlige tilfælde. I et længere perspektiv vil kabelløs opladning ødelægge batteriet.

I kan finde flere råd på næste side.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x