logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Vil du gerne forhindre, at dit juletræ taber nålene? Her er et enkelt lille trick! Det er ærgerligt, at jeg ikke kendte til det tidligere!

Hvert år i december sælges der millionvis af juletræer. Intet hjem med respekt for sig selv lader julen passere uden denne traditionelle juledekoration. For børnene er det fantastisk at være med til at dekorere juletræet, og senere at vente spændt på, at julegaverne dukker op under det. De voksne kan imidlertid godt få lidt hovedpine, når de tænker på alt det arbejde, de har med at vælge træet, købe og transportere det, og senere med at gøre rent efter tørre grannåle.

Vi har imidlertid et godt råd til jer, som gør, at I kan sørge for at træet holder på nålene så længe som muligt, og derfor kan være en smuk dekoration i hjemmet endnu længere end normalt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hemmeligheden ligger i vand. Efter at have hentet træet ind og stillet det op, skal man huske på at sørge for, at det har mulighed for at tage vand. Det er derfor vigtigt, at have en juletræsfod med en vandbeholder.

Det er dog ikke det hele. Det har vist sig, at hvis man bruger varmt vand (uden at overdrive), så kan det lettere trænge ind i stammen og fugte denne. Ydermere kan I putte et stykke kobber eller messing i vandbeholderen – det forhindrer, at skadelige bakterier, alger og svampe kan udvikle sig. Så mangler vi bare at ønske Glædelig Jul!

Del dette med andre!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x