logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Disse forældre tilgiver aldrig sig selv, at de lagde børnene at sove i det samme værelse. Det var det, som var grunden til, at det kom til en frygtelig tragedie.

Forældre prøver at sørge for, at deres børn er så sikre, som det er muligt, både når de er hjemme, og når de er udenfor hjemmet. Det er imidlertid umuligt at forudsige enhver opstående situation, og det måtte forældrene til to små drenge fra Houston i Texas overbevise sig om på en smertefuld måde.

Faren til de to drenge – som var henholdsvis et halvt og to år gamle – anbragte den ældste i sin barneseng og den yngste i vuggen. Brødrene delte værelse, og da faren efter en halv time besluttede at se til dem, opdagede han, at det var kommet til en tragedie.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den toårige var krøbet over i brorens vugge, hvilket havde påført den lille døden. Politiet og lægerne konkluderede, at drengen formodentligt ønskede at være tæt på broren, men at han lagde sig på en så ulykkelig måde, at han kvalte den lille.

Vi er end ikke i stand til at forestille os, hvad de forældre føler. De har mistet en søn, og må leve med bevidstheden om, at det var det andet barn som gjorde, at tragedien indtraf. I henhold til psykologer vil den toårige dog heldigvis ikke være i stand til at huske, hvad der skete.

Kære forældre! Vær meget forsigtige, hvis jeres børn sover sammen i et værelse. Uden at ville det, kan de gøre skade på hinanden, eller der kan ligefrem opstå en tragedie.

Del denne artikel med andre forældre. Bare det aldrig mere måtte komme til sådan en tragedie!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x