logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun forstod ikke, hvorfor hendes lille datter så passivt lod en fremmed mand i parken omfavne hende. Nu erkender hun, hvilken fejl hun begik.

Forældre er ofte ikke klar over, at noget så almindeligt som at hilse på nogen med et kys eller en omfavnelse kan have indflydelse på barnets psykiske tilstand, sådan at det i fremtiden ikke vil være i stand til at reagere korrekt i en trusselsituation. Det er netop dette, som organisationen "Mighty Girl" prøver at henlede jeres opmærksomhed på, ved på deres Facebookprofil at anbringe nedenstående billede med denne beskrivelse. Der står:

Jeg er 5 år gammel. Min krop tilhører MIG. Tving mig ikke til kys og omfavnelser. Jeg lærer at sige nej, og jeg har brug for din hjælp, for at få selvsikkerhed.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kampagnens ophavskvinde, Irene Van Der Zande, hævder at:

"Når vi tvinger børn til uønsket fysisk kontakt og nærhed, for ikke at fornærme et familiemedlem eller en bekendt, lærer vi barnet, at deres krop i realiteten ikke tilhører dem selv, eftersom børn må overholde de ordrer, de får fra andre".

Lad os ikke tvinge børn til at kysse nogen mod deres vilje. Lad os huske på, at ethvert barn har ret til at påberåbe sig tankerne i den sociale kampagne, som omtales i denne artikel:

" Jeg er 5 år gammel. Min krop tilhører MIG. Tving mig ikke til kys og omfavnelser. Jeg lærer at sige nej, og jeg har brug for din hjælp, for at få selvsikkerhed.".

Værd at dele denne artikel, hvis I kender nogen med små børn.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x