logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Moderen forlod sin datter ikke længe efter hendes fødsel. 7 måneder senere afslørede barnets far hele sandheden.

Vi ved ikke, hvor den uretfærdige opfattelse kom fra, at et barn har mere brug for en mor end en far. Hvert barn har brug for begge forældre, og fædre er ikke en "tilføjelse" til forældreskab. Desuden er det ikke enhver kvinde der egner sig som mor, og Richard Johnson, der blev alene med sin lille datter, nu en syv-måneders baby lærte det på den hårde måde.

Pigens mor led af en fødselsdepression. Hun ringede til Richard på arbejdet med oplysningerne om at hvis han ikke straks kom for at afhente sin datter, ville hun give hende til adoption. 21-årige Richard tog direkte afsted til sin lille pige, hvis mor i stedet for at forsøge at kæmpe besluttede at forlade hende. Det vides ikke, hvor hun nu opholder sig. Richard besluttede at kæmpe for Perspephone, selv om begyndelsen var meget vanskelig...

Richard fortæller at han ikke havde nogen ide om, hvordan man skulle håndtere et nyfødt barn, men heldigvis fandt han en gruppe enlige fædre på Facebook, der delte deres oplevelser. Det er takket være dem, at han overlevede det værste, som han beskriver på denne måde:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"Jeg er Richard Johnson, en ensom far til den smukke Persephone.

Da min datter var mindre end en måned gammel, besluttede hendes mor at forlade os. I starten kunne jeg ikke forstå det, men over tid forklarede de mig, at det kunne have været effekten af en fødsels depression.

De første dage var ikke lette, jeg følte mig helt fortabt, men så fandt jeg en gruppe på Facebook, der forbinder enlige fædre. Andre mænd begyndte at rådgive mig. Jeg købte mange bøger om ensom børneopdragelse. Jeg tilbragte mange timer på på Youtube, for at lære at passe min datter, hvordan man klæder hende og børster håret... Du bliver aldrig færdig med at lære.

Da jeg opdagede på Facebook, at der er rigtig mange mænd i samme situation som mig, genvandt jeg langsomt min tillid. Andre fædre hjalp mig med at håndtere mit nye liv. I øjeblikket er jeg alene med min datter, vi lærer begge at leve sammen, og jeg er glad for, at jeg har hende. Nu er Persephone 7 måneder gammel og jeg råder andre fædre, der er alene med deres barn.

Jeg ville bare takke alle fædre, der deler deres oplevelser med andre. "

Dette er ikke slutningen på denne historie! Der var en stor forandring i livet hos en enkelt far! Læs videre.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x