logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Vælg et billede, der vækker den største angst i dig, og du vil lære, hvad det fortæller om dig.

"Den indgang, som du er mest bange for at komme ind i, skjuler den skat, du søger" - Joseph Campbells ord, tænkeren, forfatteren og den velkendte professor afspejler perfekt den psykologiske test, du vil lave om et øjeblik. Campbell og en anden videnskabsmand, psykolog Clifford N. Lazarus, var enige om, at vi skaber barrierer i vores hoved, som vi ikke kan opnå glæde af. Først når vi konfronterer vores egen frygt, vil vi kunne nyde livet.

Vælg et billede af det sted, hvor du ikke vil gå ind igennem for noget som helst. Denne indgang, som fremkalder den største frygt i dig, afspejler de vigtige kvaliteter i din personlighed.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Nummer 1

At vælge et forladt hjem betyder, at du helt sikkert har en stærk personlighed, og du er en type intelligent analytiker, der ikke farver virkeligheden. Men du har et problem med at vise følelser. At vælge en væg dækket med faldene tapet er et symbol på den følelsesmæssige barriere, som du sætter mellem dig selv og andre mennesker. Hvad du er bange for, men hvad du leder efter, er at blive involveret i et forhold, ikke kun romantisk, men alle former.

Nummer 2

Hvis den største frygt i dig vækkes af trapper, der fører ned, er du en fri ånd, og du er bange for at miste din uafhængighed. At gå ned ad trappen til et ukendt tomrum symboliserer frygten for døden og manglende viden om, hvad der sker med os "efter at have gået den anden vej". Sundhed er det vigtigste for dig, så pas på dig selv, spis godt og gå til sport, for det vil give dig ro i sindet.

Yderligere beskrivelser findes på næste side.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x