logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Han ser en aggressiv mand at slå sin partner og barn. Rød af raseri gør han noget, som ingen ville have gjort

Internettet har et ubestrideligt plus - det giver dig mulighed for at tale højt om ting, der ellers ikke ville have set dagens lys. En af Reddits brugere, der kendes under navnet Offmychest, delte hvad der skete med ham den usædvanlige dag... Manden skrev:

"Jeg kørte til skolen eller snarere stod jeg stille i morgentrafikken. Jeg så en bil til højre og en mand i den, der begyndte at slå kvinden i passagersædet med en sådan kraft, at hendes hoved ramte vinduet. han vendte sig om og ramte barnets ansigt, det var middag, en kæmpe kø, alting skete meget hurtigt, men det var ikke bare mig, der burde have bemærket det, jeg var rød af vrede! "

"Jeg tænkte ikke meget så jeg slog blinklyset til og jeg placerede mig lige bag svinets bil, jeg begyndte at dytte for at få ham til at stoppe, men han forsøgte bare at slippe af med mig. Jeg fulgte ham, mens jeg snakkede med politiet på telefonen.

Jeg fortalte dem alt, hvad der faldt mig ind, og hvad der kunne have været vigtigt. Jeg gav dem bilens registreringsnummer og fortalte, hvad jeg så."

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"Fyren standsede foran et stort indkøbscenter og løb væk fra bilen, og kvinden fulgte efter ham, barnet blev i bilen. Jeg så det røde mærke på kvindens ansigt, drengen stoppede ikke med at græde, blod løb fra hans næse, hans ansigt var rødt og opsvulmet. Jeg ventede på politiet sammen med ham. Jeg var oppe at køre, og ja, jeg er ved at græde ved blot at snakke om hvordan denne mand slog et lille barn. Da politibilen kom frem, fortalte jeg det hele igen.

Det viste sig at drengens forældre gemte sig i en af butikkerne. Forresten forsøgte de at stjæle noget tøj og kosmetik ved samme lejlighed. Hans far var allerede godt kendt af politiet. Jeg håber at han denne gang får længere tid bag tremmer."

"Jeg håber også, at moderen til dette barn vil forstå, at der er en vej ud af enhver situation. Når jeg tænker på den måde, vi lever på i samfundet, føler jeg mig dårligt tilpas. Dette barn bad ikke om at blive slået. Ok, jeg panikede også og først vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gøre, men det eneste der talte, var at hjælpe dette barn, og så krammede jeg hjemme min egen lille søn en ekstra gang.

Tak til alle dem, der har overbevist mig om, at jeg har gjort det godt. Vær ikke ligeglad med den skade, som andre forvolder, især hvis det er børn".

Hvis du også ville reagere, så del dette indlæg!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x