logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Inden hun døde skrev hun et bevægende brev på vegne af sin hund. Da hundens nye ejere læste det, fik de tårer i øjnene.

Hvis man elsker hunde, er det ikke nødvendigt at minde om deres godhed, intelligens og empati. Det er oftere mennesker, som har problemer med at behandle dyr ordentligt, end omvendt ... For at minde om, hvordan hunden skulle behandles, skrev Beth Norman Harris en usædvanlig bøn på vegne af de firbenede.

"Vær gode ved mig, mine dejlige venner. I finder ikke nogen i hele verden, som vil være mere taknemmelig for jeres venskab og hjælp i livet, end jeg.

Behandl mig ikke med foragt, vær så sød ikke at slå mig eller råbe af mig. Selv hvis du løfter hånden mod mig, så slikker jeg den alligevel. Vær tålmodig og forstående, når du lærer mig nye ting.

Og tal venligst ofte til mig, for jeg elsker at høre din stemme".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"Lad mig komme indenfor, når det er koldt og vådt udenfor huset, men hvis du skal udenfor, foretrækker jeg at være sammen med dig, end at ligge alene på sengen.

Husk på, at der altid bør være friskt vand i min skål. Jeg må heller ikke sulte, for jeg skal have kræfter til at forsvare dig, hvis det bliver nødvendigt".

"Forlad mig ikke, hvis jeg på et tidspunkt skulle blive syg. Hjælp mig med hurtigt og smertefrit at komme over på den anden side. Lad mig tilbringe det sidste øjeblik af mit liv på det sted, der for mig er det sikreste i verden – i dine arme".

Værd at dele denne post med alle, som elsker hunde!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne