logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hendes 13-årige datter blev voldtaget. 7 år senere blev voldtægtsmanden sat på fri fod, og i et anfald af panik dræbte hun ham. Rettens dom er forbløffende.

Den 17. oktober 1998 gik den 13-årige Veronica fra Alicante i Spanien hjemmefra, for at købe brød i den nærliggende butik. Desværre vendte barnet denne gang ikke helt og sundt tilbage til sin mor. Den pågældende dag blev Veronica standset af Antonio Cosme, som truede hende med en lommekniv og trak hende med ind i en sidegade, hvor han brutalt voldtog hende.

Antonio kom i fængsel, men blev løsladt efter 7 år. Det første han gjorde, efter at han var blevet sat på fri fod, var at tage hen til det sted, hvor hans offer boede, for at komme med trusler mod hende og moren.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Retten fastslog, at Antonio den 13. juni 2005 gik hen til Veronikas mor, Maria del Carmen, og spurgte hende, om hendes datter havde det godt. Kvinden betragtede det som en trussel – voldtægtsmanden havde allerede flere gange truet hende og Veronica.

Kvinden kunne ikke holde til det psykiske pres. Hun tog en flaske benzin, gik ind på den bar, hvor Antonio sad, hældte den brændbare væske over ham og satte ild til. Manden døde, og nu var det Maria del Carmen der fik en dom på 12 års fængsel ... Altså langt længere end den mand, som havde skadet hendes barn. Kvinden forklarede, at hun ikke kunne huske noget fra gerningsøjeblikket – hun handlede blindt under indtryk af følelser.

Retten har nu meddelt, at Maria del Carmen sættes fri inden jul, hvilket familien til den afdøde Antonio har protesteret imod, under henvisning til, at det er en hån mod retfærdigheden. Det burde vel egentligt være de sidste mennesker, som sagde noget sådant ...

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne