Han drikker ikke, han ryger ikke, spiser sundt og dyrker sport. Hvordan i alverden fik han kræft? Vi får en forklaring fra onkologen.
Kræftsygdomme er i dag en af de hyppigste dødsårsager. I henhold til statistikken vil en ud af tre personer få en alvorlige kræftsygdom på et tidspunkt i løbet af livet. Mange mennesker prøver på at undgå dette ved at føre den livsstil, som anbefales af professionelle sundhedspersoner – de ryger ikke, drikker kun alkohol af og til eller undgår det helt, dyrker sport, og bestræber sig for at have et sundt kostindtag. Samtidigt anvender mange mennesker afslapningsteknikker, som reducerer stresniveauet, og på trods af dette ... får de på et tidspunkt kræft. I sådanne situationer vil det altid opstå et spørgsmål om "hvorfor jeg?!" Onkologerne er imidlertid i stand til at komme med en forklaring ...
Da dr Vishal Rao får stillet spørgsmål "hvorfor jeg?" af sin kræftsyge patient, kender han forklaringen. Det drejer sig ikke bare om de logiske genetiske betingelser – nogle af os er mere udsatte for at få sygdommen end andre – men om, hvordan kræftfremkaldende faktorer indirekte kommer ind i vores organisme.
For det første spiller pesticider en stor rolle. Der er ingen grund til at prøve at bilde os selv ind, at frugter og grøntsager købt i store supermarkeder er fri for kemiske midler. Det kan vi kun være sikre på, hvis vi selv dyrker dem i haven ...
For det andet, uanset om vi vil eller ej, indtager vi dagligt en stor mængde konserveringsmidler. De findes i dag i praktisk taget alle de produkter, vi køber; lige fra bagerbrød til marcipanbrød. Folk glemmer, at olivenolie eller salt også er i stand til at holde maden i god stand i længere tid, uden anvendelse af kemiske konserveringsmidler!
Gå til næste side, for at få mere at vide!