logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den syge hund blev dømt til døden, men dyrlægen besluttede at gøre noget, som han mente var en rigtig beslutning.

Squish var bare en fire måneder gammel hvalp, da han blev behandlet af en dyrlæge fra en hunde klinik i Cuyahoga, Ohio. Hunden var i en kedelig tilstand, dens mund var deformeret, hvilket sandsynligvis var resultatet af et bid fra et andet dyr. Squish kunne ikke spise, han tog kun intravenøse analgetika. På trods af smerten og svagheden slog han munter sin hale frem og tilbage ved synet af folk, der forsøgte at hjælpe ham. Hans positive holdning blev opdaget af dyrlæge assistenten Eileen Heldmann.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Efter to måneders kamp for at få hvalpen på benene, gav personalet næsten op... Lige før den planlagte dato for aflivningen tog de et røntgenbillede. Veterinær Eileen Heldmann lavede en fantastisk opdagelse - Squish var ikke blevet bidt, bare ramt så hårdt, at hans kranium og kæbe var ødelagt. Derfor kunne hvalpen ikke spise.

For at leve havde Squish brug for en dyr operation, men han ville stadig være delvist deformeret. Ingen ville adoptere ham, derfor besluttede man at give ham en dødelig indsprøjtning.

På det tidspunkt var Danielle Boyd på klinikken. Hun besluttede at tage hvalpen med hjem til hende natten før den planlagte aflivning. Hun ville have ham til at føle sig godt tilpas mindst en gang... Denne ene nat ændrede alt! Læs videre.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x