logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den ældre herre begyndte at undskylde for, at han blokerede køen. Kassemedarbejderens reaktion er uvurderlig.

Vi lever i en tid, hvor vi konstant skal skynde os. Nogen gange glemmer vi, at nogen mennesker har brug for lidt mere tid, for de er ikke længere i stand til at lave alting så frygteligt hurtigt. Denne historie fra Facebook giver os troen på menneskeheden tilbage, men giver samtidigt stof til eftertanke. For den slags historier burde egentligt være normen, og ikke undtagelsen ...

En ældre herre gik hen til kassen i supermarkedet Wal-Marts. Mens han langsomt var i gang med at tælle mønter op, følte han sig pludselig forlegen over, at han forsinker køen. Han begyndte at sige undskyld til alle de, som stod omkring ham. Kassemedarbejderens reaktion var dog både smuk og forstående.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kassemedarbejderen sagde tålmodigt: "Det er ikke noget problem, vi kan tælle pengene sammen". Den ældre mand blev ved med at undskylde, og det var tydeligt, at han følte sig forlegen ved situationen. Heldigvis blev han mødt af en medarbejder, som forstod situationen, og som tålmodigt var i stand til at hjælpe ham.

Hvad er der ved at ske med verden, at sådanne situationen anses for usædvanlige, mens det efter vores mening burde være naturligt? Del dette med alle. Måske kan vi i fællesskab være med til at skabe en bedre verden.

Sådan en adfærd burde være normal!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne