logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hunden begyndte at gø på den gravide kvindes mave. Så opdagede lægerne noget frygteligt!

Hunde har en ægte 6. sans. De er i stand til at føle faresignaler, længe inden mennesker bemærker noget som helst. Historien om hunden med navnet Keola viser, hvordan det nogen gange er værd at lytte til dette hundeinstinkt. På en helt utrolig måde er hunden i stand til at føle, at der sker noget forkert med dens ejers krop.

Keola bor i South Yorkshire i England med sin ejere, Ricky og Alhanna. Den er en del af en kærlig familie, og da Alhanna i 2015 blev gravid, følte Keola det hurtigt.

Hunden syntes at være glad over det faktum, at det snart ville komme til familieforøgelse. På et vist tidspunkt blev alt dog pludselig anderledes. Hunden begyndte at opføre sig underligt. Den begyndte at klynke og knurre til Alhannas mave. Kvinden begyndte da også at få ondt i maven. Hun gik til lægen, men denne fandt ikke noget urovækkende.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

På trods af lægens forsikringer begyndte Alhanna at få mistanke om, at den smerte hun følte, havde en forbindelse til graviditeten. Fra hun vendte tilbage fra hospitalet var Keola hele tiden ved hendes side, og kiggede hele tiden på Alhanna og hendes mave. Kvinden besluttede sig for at putte et billede af sig selv og hunden på Facebook, for at vise hundens underlige adfærd til sine bekendte. Hendes netværk reagerede med det samme. De forklarede, at hunde er i stand til at føle helbredsproblemer, og Alhanna besluttede sig derfor til endnu en gang at gå til lægen.

Denne gang fandt lægen det problem, som hunden havde følt lang tid i forvejen. Det viste sig, at kvinden var i en livstruende situation. På grund af en meget sjælden lidelse, havde hun alvorlige problemer med nyrerne. Det lykkedes heldigvis at helbrede kvinden, og kort efter fødte hun barnet uden problemer, mens Keola fik en ny lillebror.

Del denne smukke historie.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x