logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En mor gik ind i lejligheden hos en kvinde, der boede ved siden af hende i 21 år. Det hun fandt var skræmmende.

Hvor godt kender du dine naboer? Jeg ved næsten ikke noget om mine. Jeg plejer at sige "Godmorgen" når de passerer ude på trappen, men bortset fra det ved jeg ikke meget om de mennesker, der bor lige ved siden af. Historien som skrevet af Lucy på Facebook er bemærkelsesværdig. Den genopretter sikkert troen på mennesker.

Lucy Ashen, 39, bor i Fulham, England. Hun elsker kvarteret, hvor hendes lejlighed er. I over 21 år var hendes nabo en kvinde Lucy kaldte "My Lady". "Lady" kaldte hende altid "Lucy Locket", men kvinder, foruden at udveksle høflighed, vidste ikke for meget om hinanden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Lucy vidste, at hendes nabo havde mentale problemer, men hun lod til at have et godt liv. Hun klagede aldrig over noget. En dag kunne Lucy se, hvordan naboens lejlighed så ud. Synet skræmte Lucy. Lejligheden var i dårlig stand. Helt forsømt, meget ødelagt og forfærdeligt beskidt.

Væggene og gulvet var fyldt med pletter og snavs. Desuden var møblerne slidte og hullede. I køleskabet var det svært at finde andet end et lys. På næste side kan du se resten af denne historie.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x